+359 878 91 9292
info@cash4bulgarianproperties.com
Cash Logo New Final

Безплатна Оценка

Home » Безплатна Оценка

Искате ли да знаете колко струва вашия имот, без разходи и без задължения?

 

  • Попълнете подробно детайлите в нашата он-лайн форма. Ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа за да обсъдим всички обстоятелства около имота.
  • В удобно за Вас време, трябва да осигурите достъп до имота на наш регионален представител – консултант, за да направи оглед и да изготви оценка на имота.
  • В писмен вид, по и-мейл ще получите безплатна оценка на Вашия имот. Тази оценка е валидна в рамките на 90 дни и подлежи на договаряне.
  • Ако оценката на имота Ви удовлетворява, наш консултант ще се свържи с Вас за да обсъди стойността на имота и възможностите за неговата продажба.
  • Всички условия за продажба на имоти са строго индивидуални и поверителни. Вие ще имате възможност да поставите всички свои въпроси пред персонален консултант.
  • Ако Вие приемете офертата и предложените условия на работа, нашите Адвокати ще подготвят официален договор относно това, който ще Ви изпратим по и-мейл или поща.

 

Вие като клиенти имате възможност да се възползвате от нашия дългогодишен опит на пазара за недвижими имоти в България. Ние познаваме добре пазарните условия в България и съответно реалните цени на имотите, действащото законодателство, имаме необходимата информация за инвеститорите и собствениците на имотите за продажба. Като брокери ние гарантираме на нашите клиенти висококачествено професионално обслужване по време на целия процес на покупко-продажба на имот. Ние ще спестим вашето време, като хора с опит ще водим преговорите и ще се справяме с всички възражения, които съпътстват всяка сделка с недвижими имоти. Наша основна цел е да защитаваме интересите на нашите клиенти.

WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
???? Hi, how can I help?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram