+359 878 91 9292
info@cash4bulgarianproperties.com
Cash Logo New Final

Комплекс „Арена“, апартаменти за продажба на яхтено пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас

Home » Имоти Слънчев Бряг » Комплекс „Арена“, апартаменти за продажба на яхтено пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас

Луксозният апартаментен комплекс „Арена“ се отличава със своето стратегическо местоположение, на първа линия на брега на Черно море с директен излаз на прекрасната Марина Диневи. Както и повечето ваканционни комплекси построени от строително-инвестиционната компания „Диневи Груп“, комплекс „Арена“ се отличава със своята архитектура, която е подчинена на Българските възрожденски традиции в строителството.

Архитектурният ансамбъл от апартаменти за продажба се състои от 12 сгради, в които са разположени 197 апартамента от различен тип с площ от 22 до 197 квадратни метра, всички от тях с прекрасен изглед към морето. Луксозните пет-стайни апартаменти и мезонети имат сауни и други удобства задоволяващи и най-дребните капризи на своите изискани собственици. Всички апартаменти в комплекс „Арена“ са проектирани съобразно стандартите на категориите 4 и 5 звезди, завършени „до ключ“ и предназначени за целогодишно ползване. Две еднофамилни луксозни къщи (тип близнак) завършват цялостната визия на комплекса.

Sv. Vlas Arena_2

Луксозният комплекс с ваканционни апартаменти „Арена“ е изграден на парцел с дължина 335 метра и условно е разделен на две части. Общественият център, който разделя комплекса включва открит Амфитеатър „Арена“ с 450 места, фризьорски салон, лекарски кабинет, модерен SPA-център, който предлага всички процедури за релакс и отмора, фитнес зала, зала за игри, супермаркет, детска градина, наблюдателница, паркоместа за собствениците на апартаменти в комплекса и техните гости. Тук се намира и новопостроения източноправославен храм „Свети Власий“. И в двете части на луксозния комплекс „Арена“ има басейни за възрастни и деца, които са оградени с живописно озеленени градини и вътрешни алеи. Съчетанието на планински и морски въздух ведно с уникалното му  местоположение, превръщат комплекс „Арена“ в предпочитано място за любителите на яхтения туризъм.

Луксозното яхтено пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас, перфектното място за стилен живот и отдих на Черно море

Яхтеното пристанище „Марина Диневи“ е единственото по рода си в Българската акватория на Черно море.  През 2005 година проекта на пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас спечели една от най-престижните международни награди за инвестиционни проекти Bentley  Award и по този начин се нареди сред най-елитните яхтени комплекси в света. Специфичното в изграждането на това яхтено пристанище е, че то е първото в България, което се строи от частен инвеститор в лицето на „Диневи Груп“, със 100% частни средства.

Marina DInevi_3

Луксозният яхтен комплекс „Марина Диневи“ е с капацитет за около 300 яхти и предлага отлични условия за престой и домуване. Ползването на ток, вода, телевизия, интернет, техническо обслужване и сервиз са само част от богатата гама услуги свързани с експлоатацията и поддръжката на яхтите. На територията на „Марина Диневи“ са създадени отлични условия за извършване на бизнес, културни и спортни дейности. Освен луксозен 5-звезден  хотелски комплекс „Палас“ с казино, яхтеното пристанище предлага на своите посетители многообразие от заведения за обществено хранене, ресторанти, нощни барове, медицински пункт и бизнес сграда съдържаща офиси за нуждите на пристанището, в която също така се помещават: Митница, КПП, Гранична Полиция, Пристанищна администрация, съществуват вече зали за бизнес срещи и пресконференции. Основен приоритет в управлението на яхтеното пристанище „Марина Диневи“ е качеството на предлаганите услуги и осигуряването на спокойствието и сигурността на всички посетители. За тази в цел комплекса има осигурена постоянна физическа охрана и денонощно видеонаблюдение. Луксозното яхтено пристанище „Марина Диневи“ в  Свети Влас постави началото в развитието на яхтения туризъм в България.

Подготовка на Пълномощно при продажба на недвижим имот в България

Искате ли да продадете своя недвижим имот в България? Необходими са Ви почивни дни, организация на пътуване, резервиране на самолетни билети – всичко това означава непланиран разход на средства и необходимост от доста свободно време. Едва ли преди време при покупката на недвижим имот в България, далеч от дома, сте се замисляли, че в даден момент това ще се окаже доста трудна задача. Динамичен живот, претоварен ежедневен график и в даден момент организирането и реализирането на тази продажба се превръща в мисия невъзможна за Вас – нашият професионален съвет е независимо от всичко това, в този момент на стагнация на пазара за недвижими имоти да не пропускате възможността за реализиране на сделка, защото никой не може да Ви гарантира, кога ще се появи втора такава! За облекчение и удобство, в Българското законодателство при тези случаи е предвидена възможност за официално представителство от Ваша страна, чрез законно упълномощено за целта трето лице с Нотариално заверено Пълномощно! То може да извърши всички необходими действия за реализирането на сделката по продажбата на имота от Ваше име.

Ако веднъж вече сте изготвяли Пълномощно, много е важно на първо място да намерите копие на оригиналния документ и да установите срока на неговото действие. Доста често Пълномощните се правят безсрочни! Ние от Cash4BulgarianProperties винаги препоръчваме Пълномощно за продажба на недвижим имот да се подготвя едва след получаване на стоп-депозит! Това е важно защото, независимо, че Пълномощното е безсрочно, според Българското законодателство, Декларацията за гражданство и гражданско състояние и Декларацията за липса на данъчни задължения, които задължително се изготвят в пакет с Пълномощното за продажба имат давностен срок, който изтича след изтичането на календарната година на тяхното изготвяне. При това условие, те трябва да бъдат изготвени отново, с актуална дата, а това означава допълнителни разходи на средства и време за Вас! Другият важен документ, който трябва да придружава Пълномощното при продажбата на недвижим имот в България е Свидетелството за граждански брак.

Ако желаете да отмените съществуващо вече Пълномощно дадено от Вас, с помощта на Адвокат и копие на оригиналния документ, много лесно може да създадете ново Пълномощно, което да отменя всички съществуващи правомощия към момента! Ако вече имате законен представител с Пълномощно в България, може спокойно да споделите с нас, за да се свържем с него и да опитаме да работим заедно за успешното реализиране на сделката по продажбата на Вашия недвижим имот. Ако искате да обсъдим този или друг въпрос свързан с подготовка на документи за продажба на недвижими имоти в България, моля свържете се с нас по всяко удобно за Вас време!!!

Related Articles

Get Your Cash Offer Today

WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
???? Hi, how can I help?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram