+359 878 91 9292
info@cash4bulgarianproperties.com
Cash Logo New Final

Все повече собственици на имоти от Острова (Ирландия и Англия) се свързват с нас по телефон и отправят ежедневни запитвания по електронната ни поща относно консултация, оценка или евентуална продажба на имот, който притежават в град София.

Cash4BulgarianProperties сме се специализирали  в работата с клиенти от Ирландия и Англия.

Това са предимно продавачи, които са инвестирали в годините на бум и възход на пазара на имоти в България.

През последните 3 години имахме възможност да работим с много Британски клиенти, те влязоха в ролята на продавачи с цел да се освободят от направената инвестиция в България.

Анализирахме детайлно всяка една реализирана сделка с клиенти от Острова. За нас основен приоритет в работата ни е да спечелим доверието на клиента да го убедим той да повярва в нашата компания Cash4BulgarianProperties. Клиентите ни са сигурни, че ще защитим изцяло интереса им и ще постигнем възможно най – висока продажна цена на имотите им, съответно съобразена с пазарната действителност в България към този момент.

Ние разбираме разочарованието и притеснението на нашите клиенти. Много от тях ни споделят за проблемите, които са имали с некоректни фирми предлагащи им изключително неизгодни условия за препродажба на имота им.

Това ни накара да се фокусираме и изработим правилно структуриран подход за работа към този тип разочаровани клиенти.

Ние предлагаме:

[dt_list style="1" dividers="true"]

[dt_list_item image=""]Ежедневна комуникация с клиента  (скайп, телефон, ел. поща)[/dt_list_item]

[dt_list_item image=""]Анализ на цените на реално сключени сделки в района или комплекса в който се намира апартамента (имота)[/dt_list_item]

[dt_list_item image=""]Обсъждаме и коментираме с клиента всяко едно запитване отправено за имота му[/dt_list_item]

[dt_list_item image=""]Нашият професионализъм изисква от нас да НЕ спестяваме на собствениците минусите (недостатъците) ако има такива имота (не добра локация, не правилна форма на помещенията и т.н.), които неимоверно ще рефлектират върху оценката на имота.[/dt_list_item]

[/dt_list]

Ние очакваме още хиляди имоти да намерят купувачи през следващите години. Около 30 000 ирландци имат недвижима собственост в България на стойност около 1 млрд. Евро. Ежедневно получаваме десетки запитвания от страна на Български и Руски клиенти (инвеститори), готови да закупят имот в София, Слънчев Бряг и Банско.

Georgi Penev  General Manager and Founder of Cash4BulgarianProperties

Georgi Penev

General Manager and Founder of Cash4BulgarianProperties

 

WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
???? Hi, how can I help?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram