+359 878 91 9292
info@cash4bulgarianproperties.com
Cash Logo New Final

Зона за Купувачи

Home » Зона за Купувачи

Пазара на недвижими имоти се разделя на два основни сегмента – жилищни и търговски площи. Cash4BulgarianProperties е признат като експерт по инвестициите в жилищни имоти.

Оценка и признание за това ние сме получили от нашите многобройни клиенти от цял свят, които благодарение на нашия професионален опит и знания успяха успешно да инвестират в недвижимост или да придобият своя мечтан дом.

Ние от Cash4BulgarianProperties, знаем че закупуването на имот е сложен процес, който изисква много информация, време и умения, за да бъде инвестицията изгодна и печеливша. Лишени от емоции, базирайки се единствено на нашия професионален опит и Вашите предпочитания, ние се фокусираме върху нашите топ 5 критерия, които са доказана формула за успешна инвестиция:

  • Местоположението – това е основният, ключов критерий, който дава така наречената “истинска стойност“ на имота. Космополитен център за бизнес и живот или екзотична точка за отдих и почивка? Това са високорискови зони податливи на цикли на възходи и спадове в стойността, въпреки всичко, това е въпрос на необходимост или личен избор.
  • Съседство – след като веднъж определим географската точка, трябва да намерим района и съседската среда. Най-добрите, най-безопасните квартали, трябва просто да се уверите, че Вие не просто се вписвате, а принадлежите към тях. И не забравяйте, избора на района и съседската среда, гарантират и добавят стойност към Вашия имот!
  • Строителство – широко известно правило е, че ниската плътност повишава стойността на имота. Архитектурният проект и неговото име, качеството на използваните материали и неговото изпълнение. Допълнителни удобства като асансьор, охрана,  открита градина, фитнес или СПА център,  бар или ресторант, гараж или паркинг и др. Приятната гледка и изложението са една много ценна придобивка. Етажността също е предимство и определя стойността на имота!
  • Архитектурно разпределение – на първо място разглеждаме много добре етажният план и се уверяваме, че създава усещане за простор и практично използване на имота, според поставените от Вас изисквания. После проверяваме имота за пукнатини, пълзяща влага, електрическа инсталация и ВиК, отопление и други потенциални основни разходни пера.  Задължително условие за покупка е "структурната цялост " на имота да не е нарушена. Накрая анализираме възможността  за добавяне на стойност върху имота, например чрез преустройства и интериорни решения.
  • Удобства и околна среда – всеки купувач или наемател е готов да плати допълнително за спокойствие и комфорт. Най-високо оценени и търсени са имотите разположени в тихите улици с непосредствена близост до паркове и зелени площи. Те са последователно следвани от имотите в близост до удобни транспортни възли – булеварди, метростанции, спирки на градския транспорт, автогари, ЖПгари и аерогари. Като условия следват детските градини и училищата, медицинските центрове и финансови институции, търговските центрове. Покупката на имот в горещите точки като столицата, курортните комплекси, културни или исторически центрове носи по-висок риск, но същевременно дава възможност да се постигне изключителен растеж и възможност за получаване на високи доходи от стойността на имота.

Ако се интересувате от покупка или искате да инвестирате в недвижим имот в България, но не познавате пазара, тази услуга ще бъде полезна за Вас. Просто ни изпратете Вашите изисквания, след което наш консултант ще се свърже с Вас по телефон или и-мейл, за да уточни всички детайли относно вашите инвестиционни интереси и ще започне да работи по тях.

Пазара на недвижими имоти е пряко отражение на състоянието на икономиката като цяло. Процесите с активизиране или спад в бизнес средата намират пряко отражение върху търсенето и предлагането на недвижима собственост. Въпреки всички фактори, които оказват влияние, покупко-продажбата на недвижими имоти остава един относително достъпен и сигурен инвестиционен инструмент. След тежките години на рецесия, в краткосрочен и средносрочен план се наблюдава раздвижване в бранша, водено основно от чуждестранните инвеститори, които с времето циклично сменят единствено своя географски профил. В по-дългосрочен аспект тенденциите отново са положителни. След като пазарът на недвижими имоти в България мина през един етап на узряване, идва ред да се развие неговата ликвидност. Така Българския пазар ще се доближи до стандартите на по-развитите пазари за недвижими имоти.

На купувачи и професионални инвеститори, които търсят диверсификация на своя инвестиционен портфейл чрез инвестиции в Български недвижими имоти, ние предлагаме следната подкрепа, свързана с реализацията на тези намерения:

  • Пазарно проучване и приоритезиране на целите
  • Структуриране и реализация на сделката
  • Пълна подкрепа във всички аспекти на реализация

Cash4BulgarianProperties гарантира, че България все още може да предложи една много добра възвращаемост и нарастване на капитала при инвестициите в недвижими имоти!

WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
???? Hi, how can I help?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram