+359 878 91 9292
info@cash4bulgarianproperties.com
Cash Logo New Final

Кеш Оферта

Home » Кеш Оферта

Просто и лесно, само 3 стъпки, които биха могли да Ви гарантират оферта за вашия имот!

[dt_fancy_image style="1" border="0" lightbox="false" animation="none" align="" width="" media="" image_alt="" hd_image="" image="https://cash4bulgarianproperties.com/wp-content/uploads/2013/10/Free-Property-Offer.jpg"]

Моля попълнете подробно нашата он-лайн форма. Консултант по имоти от нашият офис ще се свърже с Вас по телефон или и-мейл, за да обсъди подробностите по информацията и обстоятелствата около Вас, както и всичко необходимо за да продължим към следващата стъпка.
Наш местен представител, който отговаря персонално за района в който се намира имота, ще посети конкретният имот за да направи оглед и да изготви независима оценка. Това ще се случи в удобно за Вас време и няма да струва нищо, дори ако решите да не продължите напред с продажбата на имота.
Вие ще получите по и-мейл безплатна оценка и гарантирана оферта за Вашия имот в писмен вид, само в рамките на 24 часа, след деня на организиране на огледа на имота. Наш консултант е готов отговори на всички ваши въпроси. Офертата за имота е валидна за срок от 30 дни, от датата на нейното изготвяне.
Ако сте доволни от офертата и решите да я приемете, ние ще започнем процеса по закупуване на имота веднага. Нашите адвокати ще се свържат с Вас за да подготвят всички необходими документи и договори, които отговарят на законовите разпоредби за покупко-продажба на недвижими имоти в Република България. Процеса по подготовката на документите, финализирането на сделката пред Нотариус и трансферирането на парите, за чуждестранни граждани отнема около 30 работни дни.

[/dt_fancy_image]

ВАЖНО:

  1. Cash4BulgarianProperties.com си запазва правото да не предлага КЕШ оферта за имоти с неизяснен правен статут на собственост и/или имотни тежести и възбрани!
  2. Cash4BulgarianProperties.com си запазва правото да не предлага КЕШ оферта за имоти, които не представляват интерес за Инвестиционните цели на компанията!
WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
???? Hi, how can I help?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram