+359 878 91 9292
info@cash4bulgarianproperties.com
Cash Logo New Final

Правила и условия

Home » Правила и условия

Правила и условия за ползване на Cash4BulgarianProperties уеб-сайт

Моля прочетете внимателно тези правила, тъй като те съдържат много важна информация за вашите права и задължения като потребители. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте сайта! Ползвайки сайта, Вие декларирате съгласието си с тях!

  1. Собственост – Този сайт е се контролира и управлява от Ексел Пропърти София ООД, търговско дружество, регистрирано в Търговския регистър на Министерството на правосъдието на Република България с ЕИК: 200481226 и административен адрес: София 1574, ЖК “Христо Смирненски” 49, вх. Б, ап. 31. Компанията е регистрирана като Администратор на лични данни с № 343853 на КЗЛД.
  2. Авторски права – Тези правила и условия не Ви дават никакви права на интелектуална собственост върху цялата информация в този сайт, включително лого, текст, снимки, илюстрации и всичко останало. Можете да разглеждате съдържанието единствено с рекламна и информационна цел, за да можем ние да Ви предоставим определени услуги. Цялото съдържание е собственост на Ексел Пропърти София ООД и е защитено от законите за авторски права и сродните му права на Република България.
  3. Общи условия на ползване – Ние правим всичко възможно публикуваната информация да бъде максимално точна и полезна за потребителите, за да ги улесним при вземането на решения. Използването на услугите и информацията, копирането, принтирането или репродуцирането на съдържанието по някакъв друг начин, може да се използва единствено и само за лична, некомерсиална употреба. Единствено предварително писмено съгласие, дава правото за използване на съдържанието по друг, различен начин. Всички права, които не са изрично писмено дадени, са запазени права на Ексел Пропърти София ООД и техните партньори.
  4. Актуализация на информацията – Ние си запазваме правото да правим корекции и промени в съдържанието на този уеб-сайт по наше усмотрение, в съответствие със законовите промени и тенденциите на пазара за недвижими имоти в България, следвайки нашата фирмена политика и стратегия за успешен бизнес. Промените влизат в сила веднага след публикуването им в сайта и имат безусловно предимство пред  старите версии на съдържанието, независимо от случаите на създадено противоречие помежду им. Съветваме Ви периодично да посещавате тази страница и да преглеждате тези условия и правила за ползване, защото те са обвързващи за Вас.
  5. Защита на лични данни – Чрез формите за запитвания, като ни предоставяте своите детайли за контакт, ни давате съгласието си да работим с тях, с цел да Ви предоставим нашите услуги, съгласно фирмените правила за поверителност. Съгласявате се да получавате нашите безплатни информационни бюлетини с нови оферти, промоции и услуги.  Ексел Пропърти София ООД гарантира, че вашите лични данни остават винаги защитени и конфиденциални и декларира, че никога няма да бъдат продадени на трети лица.
  6. Отказ от отговорност – Ние не носим отговорност за вреди от какъвто и да е вид, преки или косвени, произтичащи от ползването или невъзможността за ползването на този уеб-сайт. Нашите уеб-дизайнери и разработчици, също така и Интернет доставчиците не гарантират, че неговите функции са безгрешни, няма да имат дефекти или сървърите, които предоставят съдържанието не съдържат вируси или вредни носители. Вие сте отговорен за осигуряването на Вашият компютър с достатъчно системи за сигурност и защита, които да отговарят на Вашите специфични изисквания.
  7. Гаранции – Ексел Пропърти София ООД декларира, че предоставя своите услуги с уменията и грижата на добър търговец. Вие като потребители се съгласявате и задължавате да защитавате и не допускате вреди на компанията и техните партньори. Тези правила и условия за ползване представляват споразумение между нас , като за всички възникнали спорове и тълкувания, относно неговото съдържание, ще се прилагат действащите закони на Република България.
WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
???? Hi, how can I help?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram