+359 878 91 9292
info@cash4bulgarianproperties.com
Cash Logo New Final

Продайте имота си в комплекс "Барсело Роял Бийч", Слънчев Бряг

Home » Uncategorized @bg » Продайте имота си в комплекс "Барсело Роял Бийч", Слънчев Бряг

"Барсело Роял Бийч" е невероятен комплекс с перфектна локация в центъра на курортен комплекс Слънчев Бряг, само на 50 м. от плажната ивица. Най-атрактивния и луксозен комплекс "Барсело Роял Бийч" е удивителна комбинация от модерен 5* звезден хотел, шест корпуса от апартаменти за продажба от различен тип на изгодни цени и търговски център с многобройни места за забавление и отмора. Сградата на "Барсело Роял Бийч" се отличава с перфектното съчетание на спираща дъха традиционна средиземноморска архитектура и мистични елементи. Уникалният архитектурен дизайн в хармонично съчетание със заобикалящата среда, превръщат Барсело Роял Бийч комплекс в една от новите емблеми на курортен комплекс Слънчев Бряг. Тази философия в изграждането на Барсело Роял Бийч даде възможност да се създаде най-голямата градина в Слънчев Бряг, която е с площ над 9 000 кв.м. Тази градина е шедьовър, който внушава престиж, екзотика и лукс, чието перфектно съчетание изобразява логото на комплекса. Съчетанието от естествени растения, камъни, пясък и вода е идеалното място на което да избягате от шума и забързаното ежедневие. Водният бар и заведението в градината на "Барсело Роял Бийч", 4-те басейна с различна форма и големина (единият от които вътрешен и отоплен), многобройните кътове за забавления и отмора са гаранция за пълноценен отдих и почивка. За тези, които имат нужда от специфични терапии за възстановяване на жизнения тонус, в "Барсело Роял Бийч" е на разположение първокласен СПА и Здравен Център. Независимо от каква релаксираща процедура имате нужда, тук ще се почувствате винаги специални – сауни, бани, джакузи, зала за почивка, медицински услуги и др. Космополитната обстановка на "Барсело Роял Бийч" в Слънчев Бряг се допълва от уникалният, първи по рода си открит МОЛ на Българското Черноморско крайбрежие, който включва повече от 120 магазина и 6 различни тематични ресторанта.

Анализ и тенденции за развитие на имотите в комплекс "Барсело Роял Бийч"

Изграждането на "Барсело Роял Бийч" започна през есента на 2005 год. и беше открит в началото на туристическия сезон на Слънчев Бряг през 2007 год. Общият брой на апартаментите за продажба е 504 от два различни типа – студио и двустайни апартаментни. Всички те се предлагат за продажба, напълно обзаведени, със стилен модерен интериорен дизайн и висококачествени мебели отговарящи на най-претенциозният вкус и изисквания. По-голямата част от продажбите на апартаментите "Барсело Роял Бийч" бяха реализирани на „зелено“ на ценови нива 1000-1250 Евро за кв.м. Основният дял от тези купувачи се пада на гражданите от Обединеното кралство, които по това време се възползваха от комфорта и преимуществото, които имаше Английската лира спрямо Еврото.

Investments in BulgariaАнализаторите на Форекс пазара си спомнят добре, че по това време Currency Exchange Rates позициите бяха GBP 1/1.40-1.50 EUR.  Със своята инвестиция в "Барсело Роял Бийч" собствениците на имоти реализираха първите си печалби, които се материализираха след девалвацията на Британския Паунд през 2009-10 година до нива 1.15-17 за EUR. Световната икономическа криза и последвалата рецесия сринаха цените на ваканционните имоти в Слънчев Бряг с до 20-30%, но тази неосъзната от повечето  собственици на апартаменти финансова операция при покупката на имотите успя да съхрани техните вложения и да ги предпази от загубите.  "Барсело Роял Бийч" е един от най-добре управляваните комплекси в Слънчев Бряг през годините и всички собственица на апартаменти получават гарантирана годишна рента, която увеличава възвращаемостта на капитала на всеки един от тях. На валутния пазар възстановените позиции през последните години на GBP 1/1.21-1.23 EUR са стабилни и така след прости математически сметки става ясно, че покупката на апартамент в един качествен и елитен комплекс като "Барсело Роял Бийч" на Слънчев Бряг е гарантирана инвестиция и носи добри печалби дори само за няколко години. На пазара за недвижими имоти също цените остават стабилни, като няма тенденции за движение нагоре или надолу извън рамките на статистическата грешка. Ако сте собственик на апартамент в "Барсело Роял Бийч" и имате нужда от продажба на този имот, може спокойно да престъпите към сделка и да инкасирате своята печалба. Моментното състояние на пазара гарантира реализацията на продажба при ценови нива 700-800 Евро за кв.м., което е още едно доказателство за добрата инвестиция, която сте направили. Ако имате нужда от брокер, който да се заеме с продажбата на Вашия апартамент, в лицето на нашата компания Cash4BulgarianProperties.com може да откриете доверен партньор, без никакви предварителни такси, без задължения. В нашата клиентска база имаме дълъг списък с потенциални купувачи, които веднага са готови да купят апартамент в комплекс  "Барсело Роял Бийч" при цена за студио до 33.000 Евро и цена за двустаен апартамент до 55.000 Евро. Всички опити за продажба на апартамент  в  "Барсело Роял Бийч" на Слънчев Бряг над тези ценови нива в момента са спекулативни и обречени на неуспех.

Инвестиции във ваканционни имоти на Слънчев Бряг, България

Sunny BeachБългария продължава да бъде в ТОП 10 на туристическите дестинации, които трябва да се посетят, като Слънчев Бряг остава най-популярния курортен комплекс. Тенденцията за положителен ръст се запазва през последните няколко години, според статистиките на Държавната  агенция по туризъм. От гледна точка на пазара за недвижими имоти, повишаването на рейтинга на България като туристическа дестинация трябва да означава повишен интерес към закупуването и отдаването под наем на ваканционни имоти. Въпреки положителните сигнали обаче, в най-големия курортен комплекс Слънчев Бряг не се променя динамиката на пазара за недвижими имоти и не се наблюдават тенденции за повишаване на цените. Причина за това са редица нерешени инфраструктурни проблеми в курорта, ниско качество на туристическите услуги, много ниски цени на нощувките, които не гарантират добра възвращаемост за професионалните Инвеститори в недвижими имоти. Ликвидността на имотите остава ниска, доходността от отдаване под наем на апартаментите в Слънчев Бряг е около 5% на година, което означава слаба възвращаемост. В момента на вторичния пазар има апартаменти за продажба на изгодни цени, които могат да се превърнат в перфектно място за Вашите летни ваканции и почивка. В дългосрочен план обаче перспективите и прогнозите са  доста добри, дори и само поради факта, че Бургас се очертава като първият мегаполис в България. Утвърждават се тенденциите все повече чуждестранни клиенти от различни националности да проявяват интерес към покупката на имот в България. Това чертае добри перспективи пред пазара за недвижими имоти в България и гарантира неговото разрастване, защото вече излизаме от шаблона граждани на Обединеното Кралство и Ирландия в началото на имотния бум, сега в ролята на продавачи  и само купувачи от Русия през последните години. В момента на пазара за недвижими имоти има преобладаващ интерес към Черноморските курорти. Слънчев Бряг отново остава най-предпочитаното място за покупка на ваканционен имот. Изключително ниските цени, благоприятният умерено континентален климат и евтиния живот продължават да бъдат основен мотив при покупката на ваканционен имот в България.

 

 

 

Related Articles

Get Your Cash Offer Today

WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
???? Hi, how can I help?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram